Програма семінару включає такі питання: 1. Реформи в країні – реформи в харчовому законодавстві. 2. Сучасний стан контролю за виробництвом харчових продуктів. 3. Новини законодавства України щодо безпечності та якості харчових продуктів. 4. Відносно роботи за нормативами Кодексу Аліментаріус. 5. Контроль якості та безпечності харчової продукції з боку ветеринарної служби. 6. Аналіз «Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016 : 2010»: 7. Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію.Приведення технічних умов у відповідність до ДСТУ на аналогічну продукцію. 8. Порядок встановлення періодичності контролю продукції на наявність ГМО. 9. Нові ДСТУ на терміни та визначення, а також на розробки технологічних інструкцій у м'ясній та молочній промисловості. 10. Методичні підходи до встановлення фактичних строків придатності харчової продукції, у т.ч. після розпакування. 11. Методи розрахунку харчової та енергетичної цінності харчових продуктів. 12. Особливості оформлення дозвільної документації на продукцію дитячого харчування, дієтичні добавки, функціональні продукти та продукти спеціального діє-тичного вживання. 13.Вимоги законодавства щодо трансформації системи обов'язкової сертифікаціїпродукції в систему оцінювання відповідності. 14.Порівняльна характеристика нових вимог з оцінки відповідності з чинними вимогами по сертифікації продукції. 15.Розробка та впровадження технічних регламентів. 16. Маркування харчових продуктів: 17. ДСТУ 4518 : 2010 «Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила» зі змінами та доповненями: 18. Технічний регламент з екологічного маркування: основні положення, екологічна сертифікація, оцінка відповідності продукції встановленим екологічним критеріям. 19. Законодавчі вимоги до організації державного нагляду за харчовою продукцією: Вартість участі:
|
Реєстрація за телефоном:
Комментариев нет:
Отправить комментарий